محل تبلیغات شما

مدتی بود که خبری از بزرگ مدعی انرژی درمانی در داخل کشور نداشتم و اخیرا" در شبکه ای خارجی چشمم به جمال مبارک ایشان روشن شد که چند نفری در حال گواهی دادن اثرات عجیب و غریب دریافت انرژی از ایشان بودند . (البته واضح هست که کسی نمی آید یک کانال تلویزیونی برای تبلیغ راه بیاندازد و بعد بیاید و توی آن بگوید که ماستش ترش است . ) انگار حوزه ی فعالیتشان بیشتر در خارج از کشور هست که بعضی هموطنان برای دریافت "انرژی درمانی " به آنجا سفر می کنند. از ایشان و  نقد و بررسی  صحت و سقم فعالیتشان  بگذریم . (نظر شخصی ام در این باره محفوظ!)

با خودم فکر کردم خوبه مدتیه خبری از فعالیت  مدعیان "انرژی درمانی " و سر کیسه کردن مردم در ایران نیست.

ولی امروز مجددا" خبری رو دیدم که حاکی از ی با ادعای انرژی درمانی در ارومیه بود:

"مردی که با ادعای درمان بیماری‌ها از طریق انرژی درمانی و هیپنوتیزم از 44 نفر ی کرده بود دستگیر شد."

متاسفانه با همه ی هشدارها و اخبار مشابه باز هم تعداد زیادی از مردم که اکثرا" دارای مشکلات شدید و ناامید از اقدامات پزشکی و خسته از اقدامات دراز مدت توانبخشی هستند گول افرادی که مدعیان راه های نامتعارف درمانی هستند را می خورند و مورد سوء استفاده قرار می گیرند.

ولی روی صحبتم با عزیزان هست!

عزیزان!!

آدم هم باشه با انصاف باشه !

دست از سر مردم گرفتار که برای رهائی از مشکلاتشان به هر ریسمانی چنگ می رنند بردارید !

مطمئن هستم شما می توانید در زمینه های بسیار متفاوت دیگری که این روزها همکاران شما در آن زمینه ها در حال فعالیت هستند  از استعداد درخشانتان استفاده کنید:

21 مارس روز جهانی سندرم داون گرامی باد

دیدن اکثر سریال های ایرانی حرام است!

معرفی رشته ی کاردرمانی برای کنکوری ها

ی ,انرژی ,درمانی , ,خبری ,مردم ,انرژی درمانی ,ی با ,دریافت انرژی ,ی از ,از اقدامات

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

السلام علیک یا ابا صالح مهدی